Sesungguhnya sebuah pemikiran itu akan berhasil diwujudkan manakala kuat rasa keyakinan kepadanya, ikhlas dalam berjuang dijalannya, semangat dalam mereali-sasikannya, dan kesiapan untuk beramal serta berkorban dalam mewujudkannya.
Keempat rukun ini, yakni iman, ikhlas, semangat dan amal merupakan karakter yang melekat pada pemuda. Kerana sesungguhnya dasar keimanan itu adalah nurani yang menyala, dasar keikhlasan adalah hati yang bertakwa, dasar semangat adalah perasaan yang menggelora dan dasar amal adalah kemauan yang kuat. Hal itu semua tidak terdapat kecuali pada diri para pemuda

(Hasan Al-Banna)

Apr 21, 2009

Psycology..

Kertas pertama telah tamat..
Ni ade beberapa gambar sempena perjuangan
menempuhi exam Psycology..


MALAM EXAM...

Mizz Alissa begitu tekun menelaah chapter yang perlu diterangkan

Hari ni,21 April (12tghmalam tadi) merupakan Birthday Miss Alissa kite ni..
Teman dalam course Fizik dari sam 1 sampaila sekarang..Aku ni boleh dikatakan sugar daddy si Miss Alissa ni gak la..huhu..So kepada Miss Alissa,HEPI BIRTHDAY!!!SeMoga Sukses selalu.Hepi2 Selalu...

zwani.com myspace graphic comments



Note ringkas aku berkaitan dengan personaliti..


Firdaus yang hepi setelah mendapat Stimulus dari insan tersayang..

Biskut sebagai pengalas perut dikala lapar..Cimi & Id..

SEMASA EXAM..

Sempat lagi bergambar dalam dewan exam..meja exam aku..446 SITC..


Wahh..semua macam khusyuk je menjawab

Tu Paani berborak dengan Yan sebab buhsan pengawas kire kertas lame sangat.Yang paling depan sekali Tokey CNI yang berjaya dan sangat hebat dalam Fizik+ODE..CuteKam..hehe..

Dah abis jawab,kertas dah bagi,tapi kenapa la lambat lepaskan..Ramai gak yang keluar sesuka hati..
Cikgu2..Macam mana la anak murid nanti ek..huhu..

1 comment:

✖₪ FarhaniFadzil ₪✖ said...

hahaha. aku bukan sembang dgn yan. aku bergosip jew.

p/s: td cutekam blanje air sbb dpt gaji CNI. kikikkiki