Sesungguhnya sebuah pemikiran itu akan berhasil diwujudkan manakala kuat rasa keyakinan kepadanya, ikhlas dalam berjuang dijalannya, semangat dalam mereali-sasikannya, dan kesiapan untuk beramal serta berkorban dalam mewujudkannya.
Keempat rukun ini, yakni iman, ikhlas, semangat dan amal merupakan karakter yang melekat pada pemuda. Kerana sesungguhnya dasar keimanan itu adalah nurani yang menyala, dasar keikhlasan adalah hati yang bertakwa, dasar semangat adalah perasaan yang menggelora dan dasar amal adalah kemauan yang kuat. Hal itu semua tidak terdapat kecuali pada diri para pemuda

(Hasan Al-Banna)

Sep 7, 2009

Rayalicious..win great prize people!

SALAM TO ALL..

Hari ni aku tak nak cerita bab politik..Semput siot borak hal politik..tak habis2 berita yang sama gak diulang..Dari benda tak ada isu jadikan isu..hehe..So hari ni aku dengan megahnya nak mempromosi BELOG seorang bro aku kat UPSI ni yang sangat cool..Die ade buat satu contest..Kalau jorang berminat korang boleh la join contest tu..Sangat bermanfaat tuk waktu raye ni,boleh JIMAT beb..So ape lagi,nanti click je kat link aku bagi akhir entry ni okey??


Girls (of course!), this is ur chances to grab away the handbag. Remember, I'm giving away ONLY a handbag. All you have to do is complete the form below and send over ur most creative pose with a handbag (a picture). Send it over ur entry to my e-mail: id_wakkanabeez@yahoo.com

Example:

Name: Miss x
Telephone number: 01x-xxxxxxx
E-mail: missx@yahoo.com
Address:...................

Closing date will be on 13/9/2009 (12 am)
I will announce the winner via my blog by uploading the lucky picture!

~HURRY UP!!

TERMS and REGULATIONS:
-No need to be SEXY but CREATIVE
-This contest is open to anybody who reads my blog
-I conduct this contest in order to appreciate my readers and as my COMEBACK appearance after being silent for a while..lol~
-Closing date will be on 13/9/2009 (12 am)
-I will announce the winner via my blog by uploading the lucky picture!

credit to:
IDRUL NAFIZ(hisuntoldstories)

2 comments:

Mr K said...

camne kalu x der org masuk. aku nk masuk leh x

Tg Abd Ghafar B Tg Ahmad said...

Salam perjuangan, Fadh.
Masuk blog ini, terus bersemangat. Post yang ada penuh dengan hal-hal politik dan isu semasa yang sememangnya menjadi bualan dan pemikiran bagi mereka yang peduli.

Teruskan menulis dan berkongsi..

Aku juga peduli,
Abg Tg